Ειδησεογραφικό site

Bild: Sex symbol o Γιάνης Βαρουφάκης

34

«Οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του τον μισούν, οι  Ελληνίδες  όμως τον λατρεύουν. Μετά την εμφάνιση του στο Eurogroup, ο Γ. Βαρουφάκης αντιμετωπίζεται από το ωραίο φύλο ως σταρ της ποπ μουσικής, σχολιάζει η «Bild».

«Γιάνης Βαρουφάκης: Σαν μια μηχανή του σεξ…», είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» που επικεντρώνεται στο σεξ απίλ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, όπως το σκιαγραφούν οι μεγάλες θαυμάστριες του, οι Ελληνίδες.

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις Ελληνίδων μαθητριών οι οποίες όταν κλήθηκαν να μιλήσουν για τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, εξέφρασαν τον απέραντο θαυμασμό τους κυρίως για την εξωτερική του εμφάνιση.

gianis varoufakis sex machine
Η Τζορτζίνα Μαρίνου, 18 ετών, δεν διστάζει να πει σε δημοσιογράφο της γερμανικής εφημερίδας: «Αχ είναι τόσο αθλητικός, λατρεύει τα επικίνδυνα σπορ. Είναι τόσο όμορφος. Τόσο μορφωμένος. Και όταν μιλάει…είναι απίστευτος».
Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας κάνει επίσης αναφορά στο μεταφορικό μέσο με το οποίο διασχίζει τους δρόμους των Αθηνών. «Η μηχανή του, μία χιλίων κυβικών Kawasaki, του δίνει έναν άλλο αέρα. Ενα σύμβολο του σεξ πάνω σε μηχανή».

«Όταν κάθεται στη μηχανή του, είναι σαν μία μηχανή του σεξ», υποστηρίζει η 18χρονη μαθήτρια στάζοντας μέλι για τον Έλληνα υπουργό.

gianis vatou1

Αλλά και η διάσημη Αμερικανίδα blogger, Ντόροθι Κινγκ, στον λογαριασμό της στο Twitter, έπλεξε το εγκώμιο του Γ. Βαρουφάκη μετά την συνάντησή τους. «Αναρωτήθηκα, τώρα συνάντησα έναν πολιτικό ή έναν καταστηματάρχη. Συνάντησα  έναν πραγματικό ροκ σταρ», υποστηρίζει και προσθέτει: «Η κόρη μου, μάλιστα, που είναι δέκα ετών, μου είπε πως, όταν μεγαλώσει, θέλει να τον παντρευτεί. Τα έχει όλα αυτά που θέλουν οι γυναίκες…».

gianis vatou11

Η γερμανική εφημερίδα ολοκληρώσει το άρθρο της με τα όσα είπε η 18χρονη μαθήτρια, Ιωάννα Μαστρογιάννη, για τον Γ. Βαρουφάκη. Και αυτή, έπλεξε το εγκώμιο στον Έλληνα υπουργό αναφερόμενη στην εξωτερική ομορφιά και το απαράμιλλο στυλ του Έλληνα υπουργού Οικονομικών. «Ένα όνειρο. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα να έχω».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο παρκάρει τη μηχανή του έξω από το υπουργείο, η 18χρονη Ιωάννα λέει, όπως γράφει η «Bild»: «Eίναι τόσο στιλάτος, τόσο όμορφα ντυμένος, αθλητικός, αρρενωπός με μ’ έναν πολύ έξυπνο και γλυκό τρόπο». Ασφαλώς ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είναι μόνο αυτό που αναφέρει η Γερμανική εφημερίδα, μέσω  Ελληνίδων….μαθητριών! Ο Γιάνης Βαρουφάκης πριν απ΄όλα, διαθέτει ένα υπέροχο μυαλό, άνεση και γνώση του αντικειμένου του και  δεν έχει γοητεύσει μόνο  Ελληνίδες μαθήτριες  αλλά και πολλές άλλες εντός και εκτός… Όμως πριν απ΄όλα είναι ο υπουργός οικονομικών της χώρας μας, στους χειρισμούς του οποίου ελπίζουμε…Δεν μας χαλάει καθόλου που είναι ελκυστικός , όμως  μας χαλάει ελαφρώς, ο τίτλος της Γερμανικής εφημερίδας της οποίας τη σκοπιμότητα αντιλαμβανόμαστε…

Τα σχόλια είναι κλειστά.