Ειδησεογραφικό site

Αθηνά Ωνάση-Αλβάρο Μιράντα: Ψυχολογικό θρίλερ με άλογα και φωτογραφίες

56

Με αμείωτη ένταση και εν αναμονή της μεγάλης δικαστικής διαμάχης για το διαζύγιο της χρονιάς οι δύο πρώην αγαπημένοι σύζυγοι και νυν μονομάχοι επιδίδονται απροκάλυπτα πλέον σε εκατέρωθεν χτυπήματα

Μπορεί οι δικηγόροι της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο να επεξεργάζονται τα απαραίτητα στοιχεία για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους, όμως την ίδια στιγμή οι δύο πρώην αγαπημένοι σύζυγοι επιδίδονται σε διαδοχικά χτυπήματα δείχνοντας τις διαθέσεις λίγο πριν τη δικαστική διαμάχη. Ετσι, έχουμε από τη μία τον Βραζιλιάνο πλέιμποϊ να «χτυπά» την Αθηνά με φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram έχοντας στο πλευρό του τη νέα του σύντροφο και από την άλλη την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση με νομικά όπλα να έχει καταφέρει δυνατό πλήγμα στον Αλβάρο στερώντας του τα αγαπημένα του άλογα. 

Μπορεί  η Αθηνά να πικραίνεται βλέποντας στα περιοδικά και στα social media φωτογραφίες του Αλβάρο και της Ντενίζ Σεβέρο, πολύ περισσότερο, όμως, πληγώνεται ο Βραζιλιάνος ιππέας που δεν μπορεί να προπονηθεί και να αγωνιστεί με τα άλογά του, με τα οποία είχε επιτύχει κάποιες σημαντικές διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες. Ηδη από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τους Ολυμπιακούς στο Ρίο, όταν ο Αλβάρο πήγε να επισκεφθεί και να προπονηθεί με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K., βρήκε τις πόρτες του ιππικού ομίλου κλειστές και τους σωματοφύλακες της Αθηνάς να μην του επιτρέπουν την είσοδο.

Ο ίδιος μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει, τότε, φωτογραφία του έξω από τον στάβλο καθισμένος σε ένα παγκάκι, μην μπορώντας να προπονηθεί.
Μέχρι οι δύο πρώην αγαπημένοι σύζυγοι να βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου που θα κρίνει αν ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έχει δικαίωμα να πάρει το συγκεκριμένο άλογο, αλλά και άλλα επτά που διεκδικεί, δεν θα μπορεί ούτε να τα βλέπει ούτε να τα ιππεύει.

Η Αθηνά έχει καταφέρει δυνατό πλήγμα στον Αλβάρο. Μάλιστα σε μια συνέντευξή του πριν από λίγο καιρό είχε υποστηρίξει ότι του ανήκουν οκτώ άλογα, τα οποία είναι στην εταιρεία AD Sport με έδρα την Ολλανδία. Σε αυτή την εταιρεία, μεγαλομέτοχος της οποίας είναι η Αθηνά, ο Αλβάρο εκτελούσε χρέη διευθυντή. Μετά τον χωρισμό τους, όμως, η Αθηνά έκανε ασφαλιστικά μέτρα απαγορεύοντάς του κάθε ανάμειξη. Η απάντηση σε αυτή την κίνηση της χρυσής κληρονόμου ήταν η δημοσιοποίηση της σχέσης του με την εκρηκτική δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο. Οι φωτογραφίες τους πλημμύρισαν τα social media αλλά και βραζιλιάνικα περιοδικά.

Η εκρηκτική Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Ντενίζ Σεβέρο έχει κλέψει την καρδιά του Αλβάρο. Λόγω της δημοτικότητας που έχει αποκτήσει ως πέτρα του σκανδάλου, οι φωτογραφίες της έχουν κατακλύσει τα gossip έντυπα   

Οι φωτογραφίες με την Ντενίζ


Η Αθηνά, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, είχε ήδη πληγωθεί πολύ αφού δεν μπορούσε να δεχτεί ότι ο άνδρας που ήταν στο πλευρό της για 11 ολόκληρα χρόνια όχι μόνο την απάτησε, αλλά πλέον δηλώνει αγάπη, πίστη και αφοσίωση σε μια γυναίκα που γνωρίζει τόσο λίγο. Τα χτυπήματα του Αλβάρο συνεχίστηκαν με φωτογραφίες της Ντενίζ παρέα με την κόρη του Βίβιαν, την οποία η Αθηνά μεγάλωνε σαν να ήταν δικό της παιδί. Ωστόσο, βλέποντας αυτές τις εικόνες απαγόρευσε και στη Βίβιαν να πηγαίνει στους στάβλους με τα άλογα, παρά το γεγονός ότι φέρεται να διέθετε τρία άλογα, τα οποία ανήκουν και αυτά στην εταιρεία της Αθηνάς.

Και για να πληγώσει ακόμη περισσότερο τον Αλβάρο, η Αθηνά παραχώρησε το αγαπημένο άλογο του πρώην αγαπημένου της, το Cornetto K., σε αθλητές του φίλου της Ζαν Τοπς.
Ο Ζαν Τοπς, από τους πλέον γνωστούς που ασχολούνται με την εκτροφή και εμπορία αλόγων, την είχε βοηθήσει λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2016 να αγοράσει ένα άλογο αντί 11 εκατ. δολαρίων. Για τον λόγο αυτό η Αθηνά είχε ταξιδέψει μέχρι την Ιρλανδία μαζί με τον Ζαν και τη σύζυγό του Εντουίνα, η οποία είναι στενή φίλη της. Εκεί η χρυσή κληρονόμος έμεινε λίγες ημέρες και ύστερα από αρκετές δοκιμές βρήκε το άλογο που θα της χαρίσει μεγάλες διακρίσεις στους ιππικούς αγώνες. Πρόκειται για ένα σπάνιο άλογο με την ονομασία Going Global, το οποίο η Αθηνά αγόρασε από τον Καναδό Λι Κρούγκερ.

Η συγκεκριμένη αγορά δημοσιεύτηκε σε μεγάλα διεθνή περιοδικά με εξειδίκευση στους ιππικούς αγώνες και όταν έφτασε στα χέρια του Αλβάρο εκείνος δεν πίστευε στα μάτια του, αφού, σύμφωνα με αυτά, ήθελε και ο ίδιος να αγοράσει στην ίδια τιμή ένα άλογο, αλλά η Αθηνά είχε αρνηθεί. Το γεγονός ότι ο Αλβάρο δεν έχει πλέον πρόσβαση στους στάβλους τον ανάγκασε να συμμετάσχει πρόσφατα σε κάποιους αγώνες στο Σάο Πάολο με δύο δανεικά άλογα, γεγονός που, όπως έγραψαν πορτογαλικά και γερμανικά Μέσα, τον εξόργισε πολύ. Στα ίδια δημοσιεύματα γίνεται αναφορά και στο ότι δεν ήταν μονάχα η απιστία η αιτία διαζυγίου, αλλά και η απληστία του Αλβάρο που ήθελε να μπει συνιδιοκτήτης στις επιχειρήσεις της Αθηνάς, κάτι που η ίδια αρνιόταν πεισματικά.

Ο Αλβάρο ήθελε από τον καιρό που η Αθηνά σταμάτησε να έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα της Τιερί Ρουσέλ να έχει άποψη και να ελέγχει την περιουσία της, κάτι όμως που εκείνη είχε αρνηθεί. Παρόλο που τον αγαπούσε, ένιωθε πολλές φορές ότι ο Αλβάρο ήθελε να την εκμεταλλευτεί, και γι’ αυτό είχε γίνει αρκετά καχύποπτη. Ο λόγος αυτός ήταν και η αιτία αρκετών καβγάδων τους, ποτέ όμως δεν είχαν φτάσει στον χωρισμό.

Τα χτυπήματα του Αλβάρο συνεχίστηκαν με φωτογραφίες της Ντενίζ παρέα με την κόρη του Βίβιαν, την οποία η Αθηνά μεγάλωνε σαν να ήταν δικό της παιδί


Η αφιέρωση για τον Αγιο Βαλεντίνο


Στα δημοσιεύματα αυτά αναφέρεται επίσης ότι, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, ο Αλβάρο δικαιούται 1 εκατ. δολάρια για κάθε ένα χρόνο έγγαμου βίου με την Αθηνά, δηλαδή 11 εκατ., τη στιγμή που εκείνος διεκδικεί τη μισή περιουσία της εγγονής του Ωνάση, δηλαδή περίπου 400 εκατ. δολάρια.

Πάντως το τελευταίο χτύπημα σε αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο πριν από τη δίκη για το διαζύγιο ανήκει στον Αλβάρο, ο οποίος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με την Ντενίζ, αποκαλώντας της «μεγάλη μου αγάπη», όπως ακριβώς προσφωνούσε και την Αθηνά όσο ήταν παντρεμένοι. Στην ίδια φωτογραφία έγραψε: «Ευτυχισμένη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου. Σε αγαπώ πάρα πολύ».

Η Αθηνά συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή και, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους, όσα κάνει ο πρώην άνδρας της πλέον δεν την αγγίζουν και τόσο, καθώς όλα θα αποκαλυφθούν όταν θα βρεθούν αντιμέτωποι στο δικαστήριο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.