Ειδησεογραφικό site

Αστυνομικός συνελήφθη για εμπρησμό στο Ηράκλειο

198

Αναταράξεις στους κόλπους της αστυνομίας προκαλεί η πληροφορία που αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα «Πατρίς» για τη σύλληψη στο Ηράκλειο εν ενεργεία αστυνομικού για… πρόκληση πυρκαγιάς.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία την περασμένη Δευτέρα, χωρίς ωστόσο αυτή τη… λεπτομέρεια!

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της υπηρεσίας αναφερόταν:

«Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου Κρήτης, ο ημεδαπός Κ.Ε. 46 ετών και η ημεδαπή Μ.Ε 43 ετών, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε καλάμια και γεωργική έκταση, στην Τοπική Κοινότητα Πυραθίου, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου, που έλαβε χώρα στις 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 09:31. Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Δύο ακόμα συλλήψεις σε Τυμπάκι και Ρέθυμνο

Εξάλλου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη σήμερα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών, ένας 53χρονος ημεδαπός, ως υπαίτιος εμπρησμού από αμέλεια σε χορτολιβαδική έκταση, στην περιοχή Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, η οποία εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης

Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου Κρήτης.

Τέλος από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Κρήτης, συνελήφθη 33 ετών, ως υπαίτιος εμπρησμού από αμέλεια σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή Εσταυρωμένος της Τ.Κ. Παγκαλοχωρίου, του Δήμου Ρεθύμνης, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα το απόγευμα.

Σχηματίστηκε δικογραφία και ενημερώθηκε η Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.