Ειδησεογραφικό site

Αστυνομικοί για Ομόνοια: «Παρακρατικοί επιζητούν αποσταθεροποίηση και νεκρό αστυνομικό»

131

Για «παρακρατικούς κύκλους που επιζητούν την κοινωνική αποσταθεροποίηση μέσω νεκρού αστυνομικού» κάνει λόγο σε ανακοίνωση της, η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας με αφορμή την δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικών στην Ομόνοια.

Παράλληλα καταγγέλλουν έλλειψη πολιτικής βούλησης κάτι που όπως επισημαίνεται, «έχει αποθρασύνει τους “γνωστούς και φίλους”, οι οποίοι εκτελούν με επιτυχία την αποστολή τους για αποσταθεροποίηση, διάλυση του κοινωνικού ιστού, απαξίωση των αρχών, εξευτελισμό των θεσμών, καταβαράθρωση των αξιών, φορώντας μάλιστα το ιδεολογοπολιτικό μανδύα των τάχα αναρχικών ριζοσπαστών. Άξιος ο μισθός αυτών των νοσηρών υποκειμένων».

Σχολιάζοντας την εντολή για διενέργεια ΕΔΕ τονίζουν πως, «δυστυχώς στην έλλειψη πολιτικής βούλησης έρχεται να προστεθεί και η αδυναμία αντιμετώπισης της παραπάνω παθογένειας από την Φυσική ηγεσία, η οποία αναλώνεται στις διαταγές αφειδώς Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων, αναζητώντας τις πιθανές ευθύνες των συναδέλφων, ικανοποιώντας ακούσια έτσι άλλα κέντρα που θέλουν τους εργαζόμενους αστυνομικούς, μόνιμους φταίχτες. Άραγε πόσες ΕΔΕ έχουν διαταχθεί για ευθύνες των υψηλών κλιμακίων του Αρχηγείου μας»;

Τέλος ζητούν από την πολιτική και φυσική ηγεσία να πράξουν τα αυτονόητα και αν δεν μπορούν, να το κάνουν, ας… «διατάξουν ΕΔΕ για τους εαυτούς τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.