Ειδησεογραφικό site

Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού η επίθεση στο τμήμα της Πεύκης

113

«Εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αντιστροφής της πραγματικότητας σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας αναφορικά με την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας, έκανε λόγο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στη δήλωση του για την επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που Αστυνομικό Τμήμα γίνεται στόχος επίθεσης στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, βέβαια με φθίνουσα τάση.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η επίθεση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο αντιστροφής της πραγματικότητας, σε ό,τι αφορά στην αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες, ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας.

Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού δεν θα επιτευχθεί.

Τα στελέχη της Αστυνομίας επιτελούν καθημερινά το καθήκον τους. Τα Αστυνομικά Τμήματα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των πολιτών και δεν είναι ούτε θα μετατραπούν σε στρατιωτικοποιημένες ζώνες.

Τα Αστυνομικά Τμήματα είναι περιουσία του ελληνικού λαού και ανήκουν στην ελληνική κοινωνία, την οποία υπηρετούν και προστατεύουν».

Τα σχόλια είναι κλειστά.