Ειδησεογραφικό site

Αρχηγοί σε απόγνωση

96

Το τέλος της πολιτικής κυριαρχίας της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτούν μια σειρά από διεργασίες που συντελούνται σε επίπεδο κοινωνίας εξαιτίας των επικίνδυνων παρενεργειών που προκαλεί η πολυεπίπεδη οικονομική κρίση που απειλεί να αφανίσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να αυξήσει δραματικά τις στρατιές των ανέργων. Στο Μαξίμου έχουν αρχίσει να προσγειώνονται απότομα στη σκληρή πραγματικότητα γιατί με καθυστέρηση έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η εικονική πραγματικότητα που είχε διαμορφωθεί με τα κατασκευασμένα γκάλοπ και τη δύναμη κρούσης που διαθέτει η κυβέρνηση στα Μέσα Ενημέρωσης έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο της

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα – φάντασμα και ο Αλέξης Τσίπρας, ένας πρόεδρος σε κατάσταση ομηρίας. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι δομικό και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντιμετωπιστεί μέσα από γνωστές πολιτικές διαδικασίες.

Οφείλεται στην ίδια τη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία η πλειοψηφία του κόσμου ήταν στα κάγκελα, γιατί η χώρα ήταν αντιμέτωπη με τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Με την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστικά ξεφούσκωσε και το πιθανότερο είναι σε βάθος χρόνου να επιστρέψει στα επίπεδα από τα οποία είχε αρχίσει την κούρσα ανόδου, δηλαδή στο 3%.

Περισσότερα στο Καρφί που κυκλοφορεί

Τα σχόλια είναι κλειστά.