Ειδησεογραφικό site

Απολύθηκε τελικά από τα My Market η διευθύντρια που έστειλε την επιστολή για τα χαμόγελα και τα 300 ευρώ

72

Παρελθόν από το δυναμικό της αλυσίδας των My Market αποτελεί πλέον η διευθύντρια που είχε συντάξει την πρωτοφανή επιστολή, με την οποία ζητούσε από το προσωπικό να είναι χαμογελαστό ακόμη κι αν παίρνει μισθό 300 ευρώ.
Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της My Market, «το εν λόγω στέλεχος δεν ανήκει πια στο δυναμικό της εταιρείας».
Η εν λόγω διευθύντρια, κατά τις ίδιες πηγές, απολύθηκε την Πέμπτη, λόγω της κατακραυγής για την επιστολή και της ζημίας που προκάλεσε στην εικόνα της εταιρείας το όλο ζήτημα.
H επιστολή που προκάλεσε τη θύελλα αντιδράσεων
Η εν λόγω επιστολή δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε κόμματα και σωματεία.
Υπενθυμίζεται ότι, μεταξύ άλλων, στην επιστολή γινόταν αναφορά σε «μυστικό επισκέπτη» (σ.σ. δήθεν πελάτη) ο οποίος θα ήλεγχε το κατά πόσο ήταν χαμογελαστοί και εξυπηρετικοί οι εργαζόμενοι.
Όλο το κείμενο της επιστολής:
«Καλησπέρα σας,
Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

– Επειδή έχετε δουλειά

– Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)

Τα σχόλια είναι κλειστά.