Ειδησεογραφικό site

Απογοήτευση Σαλβίνι: Ντροπή για τη Μίλαν ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό

3.052

«Οι μόνοι που σώθηκαν ήταν οι ηρωικοί οπαδοί της Μίλαν. Για όλα τ’ άλλα, καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι» έγραψε στο Twitter

Πικραμένος με την ήττα-αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό ήταν ο Ματέο Σαλβίνι.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών ήταν στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον αποκλεισμό της ομάδας του Γκατούζο, τον οποίο χαρακτήρισε ντροπή.

«Πάντα θα είμαι φίλαθλος της Μίλαν, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ντροπή. Αφήστε με να μιλήσω ως υπουργός, γιατί αν μιλήσω ως φίλαθλος κάποιος θα παρεξηγηθεί. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Μίλαν που ήταν στο γήπεδο, ήταν καταπληκτικοί. Να πω κάτι για τον Γκατούζο; Ουδέν σχόλιο», δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι στο «TeleLombardia».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και υπουργός Εσωτερικών είχε ανεβάσει και ένα βίντεο στο Twitter, αποθεώνοντας τον κόσμο των «ροσονέρι»: «Αθήνα, οι μόνοι που σώθηκαν ήταν οι ηρωικοί οπαδοί της Μίλαν. Για όλα τ’ άλλα, καλύτερα να μην σχολιάσω κάτι. Το αφήνω σε εσάς…», ανέφερε σχετικά o Σαλβίνιστο «τιτίβισμά του».

Embedded video

Matteo Salvini

@matteosalvinimi

Atene, l’unica cosa da salvare sono gli eroici tifosi del Milan. Su tutto il resto, meglio non fare commenti, li lascio fare a voi…

841 people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.