Ειδησεογραφικό site

Αποδοκίμασαν τον Βαρεμένο στην Αυστραλία: Του φώναξαν «προδότες» και «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία»

51

Μέχρι την Αυστραλία έφτασαν οι αποδοκιμασίες των Ελλήνων κατά βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που έδωσε το «παρών» στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη τα «άκουσε» από συγκεντρωμένους όταν άρχισε την ομιλία του μετά τη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ευσταθίου.

Αρχικά του φώναξαν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και στη συνέχεια αποκάλεσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον αντιπρόεδρο της Βουλής «αλήτη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos κάποιος από τους συγκεντρωμένους πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αποδοκιμασίες ήταν, μάλιστα, τόσο έντονες, ώστε τελικά η ασφάλεια του Γιώργου Βαρεμένου να υποχρεωθεί να απομακρύνει τον βουλευτή από την εκδήλωση υπό τις ιαχές «προδότη» και «αληταρά».
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αποχώρησε αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικη ενέργεια». Σύμφωνα με τον ίδιο τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «όπως αυτά που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Βαρεμένος υποστήριξε, επίσης, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ομογενών του ζητήσε συγγνώμη για το «μεμονωμένο περιστατικό»

Τα σχόλια είναι κλειστά.