Ειδησεογραφικό site

Απειλητική επιστολή προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας

50

Ο φάκελος εστάλη την περασμένη εβδομάδα στην οικία του Νίκου Σακελλαρίου και εξετάστηκε από μηχάνημα x-ray – Διαβάστε τι γράφει η επιστολή

Μία απειλητική επιστολή χωρίς στοιχεία αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ης Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, συμφωνα με τον ιστότοπο bloko.gr.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε -ως όφειλε- την αρμόδια υπηρεσία. Η διαδικασία, που ακολουθήθηκε, ήταν η γνωστή και η προβλεπόμενη.

Αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων πήγε στο σπίτι, πήρε τον φάκελο και τον πέρασε από το ειδικό μηχάνημα x-ray του Συμβουλίου της Επικρατείας. Στο μηχάνημα δεν εμφανίστηκε η παραμικρή απειλή στον φάκελο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.

Διαβάστε τί έγραφε η απειλητική επιστολή που δημοσιεύει το bloko.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω γεγονότα ούτε διαψεύστηκαν από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ούτε η αστυνομία έχει προβεί σε οποιαδήποτε επιβεβαίωση.

Επίσης, στη δήλωση που έκανε προχθές ο κ. Νίκος Σακελλαρίου, δεν έκανε καμία αναφορά στο περιστατικό που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.