Ειδησεογραφικό site

Απειλές τζιχαντιστών κατά Τραμπ και Πούτιν

92

Oι  τζιχαντιστές  απειλούν ευθέως τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ότι θα γίνει στόχος κατά την επίσκεψή του στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Εννέα ημέρα νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε απειλήσει ανοιχτά τον ISIS πως θα πληρώσει το τίμημα για κάθε επίθεση εναντίον της Αμερικής.
Τώρα όμως οι ισλαμιστές τρομοκράτες κυκλοφορούν μία φωτογραφία του Τραμπ μέσω της αγαπημένης τους πλατφόρμας κρυπτογραφημένης εφαρμογής μηνυμάτων «Telegram» με το πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου να έχει τρύπες από σφαίρες. Στο μήνυμά τους οι τζιχαντιστές προτρέπουν τους «στρατιώτες» να τον «περιμένουν» «στήνοντας ενέδρα» στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του Αμερικανού προέδρου βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του για να τον προστατεύουν. Ο Τραμπ μετακινείται, όπως κάθε φορά που επισκέπτεται ξένος κράτος, την τεθωρακισμένη λιμουζίνα του «The Beast» (Το Τέρας).

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Star», Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι βρίσκονται σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής έχοντας προειδοποιήσει για μία αυξανόμενη απειλή σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.