Ειδησεογραφικό site

Αντιπρόεδρος ΑΝΕΛ: Υπάρχει βάση των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη – Πάιατ: Δεν θα γίνει βάση

2.991

Ερωτήματα για την κατηγορηματική θέση που διατύπωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ σχετικά με βάση ελικοπτέρων των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι ΑΝΕΛ το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την πρόταση του Πάνου Καμμένου κατά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του για δημιουργία βάσεων των ΗΠΑ σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να καταλαγιάσουν την οργή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση αυτή, επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης.

Αν και ο κ. Σγουρίδης ήταν βουλευτής επί 20 χρόνια, υπηρετώντας σε 11 εξ αυτών ως αντιπρόεδρος της Βουλής, εκστόμισε σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι η αμερικανική βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη είναι… πραγματικότητα!

Μια ημέρα νωρίτερα, βέβαια, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ είχε ξεκαθαρίσει, σε συνέντευξή του στη ΔΕΛΤΑ τηλεόραση, αν η Ουάσινγκτον σκέφτεται να κάνει βάση στην Αλεξανδρούπολη.

«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα κατασκευάστει καμία βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη. Θα είμαστε χαρούμενοι αν μπορούμε να έχουμε συνεργασίας που ήδη έχουμε όταν φέραμε τα ελικόπτερα δια μέσου της Αλεξανδρούπολης. Δεν πρόκειται να φτιάξουμε μια βάση, η κύρια πλατφόρμα είναι και παραμένει ο κόλπος της Σούδας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιατ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.