Ειδησεογραφικό site

ΑΝΕΛ: Αποστάτης αν δεν παραδώσει την έδρα του ο Λαζαρίδης

2.281

Οι συνεργάτες του Πάνου Καμμένου παραδέχονται ότι η συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία» προστατεύει τα εθνικά συμφέροντα – Απίστευτη γκάφα στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για την Λαζαρίδη

Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη εξέδωσαν οι ΑΝΕΛ το μεσημέρι της Τρίτης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης καλεί τον κ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του αλλιώς θα είναι «αποστάτης».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι η ομολογία από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ότι η συμφωνία με την ΠΓΔΜ – συμφωνία που δεν στηρίζουν οι ΑΝΕΛ- προασπίζει τα εθνικά συμφέροντα!  «Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι. Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με την οποία το κόμμα του Πάνου Καμμένου μοιάζει να παραδέχεται ότι η συμφωνία για Βόρεια Μακεδονία, αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και ταυτότητας στους γείτονες προστατεύει δήθεν τα εθνικά συμφέροντα! Κι αυτό διότι ο κ. Λαζαρίδης παραιτήθηκε από τους ΑΝΕΛ όχι για τις μειώσεις συντάξεων και τα διαρκή μνημόνια που συμφώνησε η κυβέρνηση να ισχύουν μέχρι το 2060, αλλά για το Σκοπιανό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργου Λαζαρίδη:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.