Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Θέλω η Δημοκρατική Παράταξη να πρωτοπορήσει

89

«Η μάχη για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης δεν είναι διαγκωνισμός υποψηφίων., δεν θα αφήσω η γενιά μου να είναι γενιά προσκυνημένων στο εσωτερικό και πετυχημένων στον εξωτερικό» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν είμαι υποψήφιος για να ενώσω ένα συνονθύλευμα μικρών φιλοδοξιών και μεγάλων εγωισμών. Είμαι υποψήφιος γιατί θέλω τη Δημοκρατική Παράταξη να πρωτοπορήσει, να πρωταγωνιστήσει και να είναι εγγυήτρια της ανάταξης της πατρίδας μας τα επόμενα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Ζητώντας της στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητά του ανέφερε: «Δεσμεύομαι ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ διότι έχω πειστεί ότι οφείλουμε να συγκρουστούμε.

Και θα συγκρουστώ μετωπικά με όλους αυτούς που χρέωσαν τη γενιά μου, που χρέωσαν το φτωχό ελληνικό λαό με τεράστια χρέη που σήμερα δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε. Δεν εκφράζω τίποτε παραπάνω από τις αγωνίες μιας γενιάς που θέλει μια καλύτερη ελπίδα, από ένα λαό που θέλει ένα καλύτερο μέλλον, από μια χώρα με τεράστιες υποδομές και σημαντική μόρφωση που εάν οργανωθεί θα έχει λαμπρό μέλλον κι όχι μια χώρα μιζέριας και διχόνοιας.

Μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ότι είναι αλαζονία κι έλλειψη σεβασμού μια τέτοια συζήτηση, δύο χρόνια πριν τις εκλογές. «Ο αγώνας σήμερα δεν γίνεται για το αν θα πάμε με τον Τσίπρα ή τον Μητσοτάκη αλλά για το αν η δημοκρατική παράταξη μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής κι όχι κομπάρσος των εξελίξεων».

Τα σχόλια είναι κλειστά.