Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια περιδίνηση

60

Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στο OPEN. «Δικαιούνται κάποιοι να πανηγυρίζουν από τη Νέα Υόρκη για τη νίκη που πετύχαμε στην Αθήνα και να λένε ότι εμείς κακώς πανηγυρίζουμε», αναρωτήθηκε «δείχνοντας» τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια περιδίνηση», διαπίστωσε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι είναι η πρώτη ήττα του κ. Μητσοτάκη. «Μια ήττα που έχει να κάνει με την αλαζονεία, την αναξιοκρατία και πελατειακές συμπεριφορές», σημείωσε.

Είπε 13 στις 13 Περιφέρειες ο κ. Μητσοτάκης και ο λαός τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, του γύρισε την πλάτη, διαπίστωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στο κοινωνικό κράτος η ΝΔ έχει αποτύχει, στην ακρίβεια έχει αποτύχει, στους θεσμούς έχει αποτύχει, σημείωσε. «Ξέρετε τι είναι να τα βρίσκει ο δήθεν φιλελεύθερος Μητσοτάκης με τον Βελλόπουλο για να αλώσει την ΑΔΑΕ και να φύγει ο κ. Ράμμος;», σημείωσε.

Επίθεση σε Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ

«Επειδή ακούω διάφορα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Τον να ψέγουν εμάς που πανηγυρίζουμε για τη νικηφόρα στρατηγική… Δικαιούνται κάποιοι να πανηγυρίζουν από τη Νέα Υόρκη για τη νίκη που πετύχαμε στην Αθήνα και να λένε ότι εμείς κακώς πανηγυρίζουμε; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε μια περιδίνηση», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Υπάρχουν άνθρωποι στην Αριστερά που πραγματικά θέλουν να συμπορευτούμε, πραγματικά θέλουν να είναι στον αγώνα ενάντια στη συντήρηση…».

«Τι είναι προοδευτικό σήμερα; Είναι ο κ. Μητσοτάκης προοδευτικό κέντρο, αυτός που τα βρίσκει με τον Βελόπουλο και που στήριξε Μπέο στον Βόλο;».

«Πάμε στην Αριστερά. Είναι προοδευτικό να λένε κάποιοι πριν μερικούς μήνες και να ονοματίζουν τα ΜΜΕ ως βοθροκάναλα και τώρα που τους παίζουν – μέρα, νύχτα όχι για πολιτικούς λόγους – για βόλτες με σκυλάκια και όλα αυτά, δεν υπάρχει αυτή η έννοια;», αναρωτήθηκε.

«Αυτοί που καταδίκαζαν τις δημοσκοπήσεις ως στημένες και τελικά τούς έδιναν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά απ’ ό,τι πήραν; Εγώ είμαι έτοιμος να συνεργαστώ και με το προοδευτικό κέντρο και με την προοδευτική Αριστερά, όπως έκανε και ο Χάρης Δούκας στην Αθήνα, αρκεί να αντιμετωπίσουμε πελατειακές πρακτικές, τις συντηρητικές αντιλήψεις και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία σταθερά υπονομεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού», είπε ο κ. Ανδρουλάκης. Μίλησε για συμμαχίες προγραμματικές στη βάση της κοινωνίας και όχι με «τυχοδιωκτικές προσεγγίσεις».

«Με τυχοδιώκτες που τη μία κατακεραυνώνουν δημοσκοπήσεις και κανάλια και μόλις τους κάνουν τη δουλειά τους, το παίζουν καλοί» δεν θα συνεργαστεί το ΠΑΣΟΚ

Τα σχόλια είναι κλειστά.