Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: «Έχουμε πολύ αγώνα μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά»

42

Χαμογελαστός και ικανοποιημένος από το εκλογικό αποτέλεσμα προσήλθε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Έχουμε πολύ αγώνα και προσπάθεια μπροστά μας και συνεχίζουμε δυναμικά» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείς για το εάν πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να έρθει δεύτερο στις επόμενες κάλπες, ο κ. Ανδρουλάκης περιορίστηκε να πει: «Έχουμε πολύ αγώνα μπροστά μας, όπως πάντα, πολύ αγώνα».

Στις χθεσινές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ απέσπασε ποσοστό 11,46% με βάση τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση και πλέον επιδιώκει να αυξήσει περαιτέρω την εκλογική του δύναμη.

Στη Χίο, το ΠΑΣΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση, με 19,3% έναντι 12,36% του ΣΥΡΙΖΑ. Στη Δράμα, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε κατά κράτος τον ΣΥΡΙΖΑ, με ποσοστό 16,93% έναντι 13,89%. Στο Κιλκίς, το ΠΑΣΟΚ είναι επίσης δεύτερο κόμμα με 17,34%, αφήνοντας πίσω του τον ΣΥΡΙΖΑ με 13,63%. Στη Λακωνία, το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ «στο νήμα», συγκεντρώνοντας ποσοστό 15,22% έναντι 13,79% του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ παίρνει το… αίμα του πίσω, διεκδικώντας τις παλιές του δόξες σε δύο περιφέρειες της Κρήτης -όπου η ΝΔ σάρωσε με ιστορικά αποτελέσματα. Στο Λασίθι, συγκέντρωσε ποσοστό 21,47%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί με 17,76%, ενώ στο Ρέθυμνο είναι επίσης δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, με 21,47%, κερδίζοντας σε μια μάχη στήθος με στήθος τον ΣΥΡΙΖΑ που πήρε 21,03%.

Τα σχόλια είναι κλειστά.