Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης από την Κέρκυρα: Στόχος μου είναι να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών

94

Κάλεσμα να ανασυνταχθούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προκειμένου όπως είπε, «το κόμμα να κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές» έκανε από την Κέρκυρα ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την ομιλία του το βράδυ την Παρασκευής (8/7) στον «Κήπο του Λαού».
«Πάρτε την παράταξη στα χέρια σας να κάνουμε ξανά ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία, ένα ΠΑΣΟΚ λαϊκό κίνημα, ένα ΠΑΣΟΚ που θα αγωνιά και θα αγωνίζεται καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνουμε , ένα κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας , του δημοκρατικού σοσιαλισμού που θα μπορεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό να αποδεικνύει με τον πολιτικό του λόγο, ότι έχει γυρίσει σελίδα. Είναι λοιπόν στόχος μου τα δικά σας παιδιά και εγγόνια να ξαναοργανωθούν στη δημοκρατική παράταξη και όπως το 1974 να γίνουμε το κόμμα των νεότερων γενεών. Για να έρθουμε στις επόμενες βουλευτικές κεντρικές εκλογές, μία επιλογή προόδου, συνέπειας , μία επιλογή αξιοπρέπειας. Όποτε και αν γίνουν οι βουλευτικές εκλογές να είστε σίγουροί ότι θα είμαστε νικητές» είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

 

Σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι: «Αντί να υπάρξει μία πολιτική που αντιμετωπίζει την τούρκικη προκλητικότητα, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο ΝΑΤΟ, υιοθετώντας το αφήγημα Ερντογάν για την τρομοκρατία, ότι «κατανοούμε τις φοβίες της Τουρκίας για την τρομοκρατία». Μα στην Τουρκία δεν είναι μόνο η τρομοκρατία που καταδικάζει όλη η Ευρώπη και που έζησε η Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου. Ο Ερντογάν, όπως κάθε αυταρχικός ηγέτης, βαφτίζει εχθρό του έθνους και τρομοκράτη όποιον έχει διαφορετική άποψη γι’ αυτόν. Ο Ντερμιτάς, ο Καβαλά, δημοσιογράφοι είναι ακόμη φυλακή. Αυτό το αφήγημα υιοθετεί ο κ. Μητσοτάκης;» αναρωτήθηκε συμπληρώνοντας την αναγκαιότητα του εμπάργκο όπλων στην Τουρκία.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο αυξημένο κόστος διαβίωσης. «Η σημερινή ανακοίνωση από την ΕΛΣΤΑΤ του πληθωρισμού Ιουνίου ύψους 12,1% επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον εκτός ελέγχου» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης επαναλαμβάνοντας τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, μείωση του ΕΦΚ και την επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος. «Δεν υπάρχουν λεφτά λέει ο κ. Μητσοτάκης αλλά κάνει πρωταθλητισμό με τον κ.Τσίπρα ποιος θα διορίσει περισσότερους μετακλητούς» σχολίασε

Τα σχόλια είναι κλειστά.