Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να υπερασπίζονται Ευρωπαίοι ηγέτες το αφήγημα Ερντογάν για τρομοκρατία

84

Αδιανόητο χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να υπερασπίζονται Ευρωπαίοι ηγέτες το αφήγημα του Ερντογάν για την τρομοκρατία.
«Ο κατευνασμός δεν φέρνει αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Να πάρετε θέση, ο ελληνικός λαός έχει χάσει 25% του ΑΕΠ και αναγκάζετε να πληρώνει δισ για να θωρακίζει την κυριαρχία της πατρίδας μας, ενώ ευρωπαϊκά κράτη εξοπλίζουν αυτόν που μας απειλεί. Εδώ να παρθεί απόφαση για ευρωπαϊκό εμπάργκο όπλων για την Τουρκία», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφερόμενος στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είπε ότι «είναι καταστροφική» και σημείωσε, ότι είναι μάθημα για τις ευρωπαϊκές ελίτ, ως προς το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι αυταρχικοί ηγέτες».«Ελιτισμός και λαϊκισμός είναι το ίδιο καταστροφικοί για το ευρωπαϊκό όραμα», τόνισε.
Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας είπε: «Να θυμόμαστε το ταπεινωτικό δημοψήφισμα του 2015, αλλά να θυμόμαστε και την ταπεινωτική εποχή του 2009 που οδηγήσατε στη χρεοκοπία της χώρας. Ανοίξατε το κουτί της πανδώρας στην Ελλάδα».
Για το Ταμείο Ανάκαμψης, είπε «έχουμε την παράξενη πρωτοτυπία ενώ σε όλη την Ευρώπη, ο στόχος είναι η συνολική απανθρακοποίηση, εσείς να περιορίζεστε στην απολιγνιτοποίηση μόνο»

Τα σχόλια είναι κλειστά.