Ειδησεογραφικό site

Αναβαθμίζεται στο ΚΙΝΑΛ ο Σπύρος Καρανικόλας

201

Αναβαθμίζεται ο αν. εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανκόλας, καθώς με απόφαση της Φώφης Γεννηματά αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής.

Έτσι, από εδώ και στο εξής, το στέλεχος της νέας γενιάς θα αναλάβει να εκπροσωπεί καθημερινά την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», λένε οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα του χώρου, αφού ο Σπύρος Καρανικόλας, ο οποίος εξελιχθεί σε μια από τις πιο μαχητικές φωνές για το Κίνημα Αλλαγής, έχει γράψει άπειρες ώρες «αέρα» στα τηλεοπτικά πλατό και τις ραδιοφωνικές εκπομπές, υπερασπιζόμενος με επιτυχία τις θέσεις του κόμματος, ασκώντας υπεύθυνη και πάντα τεκμηριωμένη αντιπολίτευση.

Παράλληλα, με την «καυστική» γλώσσα που χρησιμοποιεί για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, έχει καταστεί ο φόβος και ο τρόμος των Συριζαίων. Τους στριμώχνει μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που κάποιες πληροφορίες και φήμες αναφέρουν ότι αρκετοί εκπρόσωποί του, αποφεύγουν να τον έχουν απέναντι τους στα τηλεοπτικά πάνελ

Πρόκειται για ένα από ανερχόμενα στελέχη του κόμματος, το οποίο αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον πολιτικό στίβο, αλλά και στην επόμενη μέρα του κόμματος.

«Η τιμή μεγάλη, αλλά ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη να εκπροσωπώ και να υπερασπίζομαι το έργο των άξιων και ικανών μας Βουλευτών, με τους οποίους είμαι βέβαιος ότι θα έχω πολύ στενή και επικοδομητική συνεργασία. Ήδη ξεκινάμε σκληρή δουλειά για μία μαχητική, αλλά και ουσιαστική αντιπολίτευση», είναι το σχόλιο που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Σπύρος Καρανικόλας

Τα σχόλια είναι κλειστά.