Ειδησεογραφικό site

Ανατροπή: Δεν καταργούνται τα SMS για τις μετακινήσεις

22

Στο 13033 θα συνεχίσουμε να στέλνουμε SMS για τις μετακινήσεις μας έως και τις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Με το δεδομένο του ανοίγματος της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της πλήρους κατάργησης των SMS μετακίνησης, όπως και της απελευθέρωσης των διαδημοτικών μετακινήσεων. Ωστόσο, τα γραπτά μηνύματα στο 13033 θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη στη ζωή μας, καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε για κάποιες δραστηριότητες.

Σχετικές ανακοινώσεις για τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και μεταξύ αυτών αναμένεται να διευκρινίσει και τι ακριβώς θα ισχύει για τη μετακίνηση σε κατάστημα εστίασης (καφέ, εστιατόριο).

Σε ό,τι αφορά πάντως τον περιορισμό στις διαδημοτικές μετακινήσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα καταργηθεί και οι πολίτες θα μπορούν να μεταβαίνουν και σε άλλους δήμους, πέραν του Σαββατοκύριακου.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα διευρύνεται και το ωράριο των μετακινήσεων, καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 11 το βράδυ.

Στην ενημέρωση στις 6 το απόγευμα, εκτός από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, θα είναι η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης

Τα σχόλια είναι κλειστά.