Ειδησεογραφικό site

Αναφορά Ιντζέ στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: «Υπάρχει δικαιοσύνη» στην Τουρκία

164

«Υπάρχει δικαιοσύνη» στην Τουρκία είπε ο υποψήφιος πρόεδρος της χώρας Μουχάρεμ Ιντζέ από την Κομοτηνή, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Ωστόσο, απέφυγε κάθε άλλη αναφορά για το ζήτημα. Ερωτηθείς για ποιο λόγο επισκέφθηκε την Κομοτηνή, ένα μέρος που δεν έχει ψηφοφόρους, ο κ. Ιντζέ ανέφερε ότι έχει συγγενείς.

Επισκέφθηκε το τουρκικό προξενείο

Σύμφωνα με το xronos.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφικό υλικό, ο κ. Ιντζέ έφτασε στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Τούρκοι και Έλληνες δημοσιογράφοι τον υποδέχτηκαν στην είσοδο και εκείνος όταν τον χαιρέτισε Ελληνίδα δημοσιογράφους ανταπέδωσε με μία καλημέρα στην ελληνική γλώσσα και ένα «χάρηκα πολύ».

Μετά από ολιγόλεπτη παραμονή, ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας περπάτησε με τα πόδια την απόσταση μέχρι την αυτοαποκαλούμενη «τουρκική νεολαία Κομοτηνής».

Στη διαδρομή, κόσμος τον χαιρετούσε, ενώ στον αύλειο χώρο της νεολαίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Λίγο πριν απαντήσει σε ερωτήσεις, ο Μουχαρέμ Ιντζέ σηκώθηκε όρθιος πάνω στην καρέκλα και ζήτησε από όσους ήρθαν από την Τουρκία να σταθούν στη μία πλευρά της αυλής, θέλοντας να δείξει ότι διαθέτει υποστηρικτές εντός της Θράκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε σύντομη τοποθέτηση στα τουρκικά. Ομως, είχε μεταφραστή όταν δέχθηκε ερωτήσεις κυρίως από Έλληνες αλλά και Τούρκους δημοσιογράφους.

intze_mesa_new1
intze_mesa_new2
intze_mesa_new3
intze_mesa_new4
intze_mesa_new5
intze_mesa_new6
intze_mesa_new7
intze_mesa_new8
intze_mesa_new9
intze_mesa_new10

intze_mesa_new11

Τα σχόλια είναι κλειστά.