Ειδησεογραφικό site

Αμετακίνητος ο Τραμπ: Δεν θα σταματήσω να γράφω στο Twitter

65

Αμετακίνητος ως προς την χρήση των social media παρά το γεγονός ότι έχει επικριθεί από πολλούς γι’ αυτό εμφανίστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Ντόναλντ Τραμπ με… ανάρτησή του στο Twitter.

Παρά το αλήστου μνήμης covfefe ή το tweet με το οποίο εμφανίστηκε να… δέρνει το CNN ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα social media.

Για να επιχειρηματολογήσει, μάλιστα, για την άποψή του αυτή, υποστήριξε στην ανάρτησή του ότι «μόνο τα Fake News και οι εχθροί του Τραμπ θέλουν να σταματήσω να χρησιμοποιώ τα social media».

«Μόνο έτσι θα μπορώ να φέρω στο φως την αλήθεια» κατέληξε ο Τραμπ.

Το tweet ακολουθεί την τοποθέτηση του απόστρατου στρατηγού Τζον Κέλι στη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και την πρώτη του κίνηση να ζητήσει την αποπομπή του μέχρι πρότινος διευθυντή επικοινωνίας Αντόνιο Σκαραμούτσι.

«Μια καλή ημέρα στον Λευκό Οίκο» σχολίασε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικανούς βουλευτές να ελπίζουν ότι η παρουσία του Κέλι θα καταλαγιάσει τις εσωτερικές έριδες στο προεδρικό επιτελείο και θα προωθήσει πολιτικές έξι μήνες μετά την εκλογή Τραμπ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.