Ειδησεογραφικό site

Αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ζητά ο Γερουλάνος…

67

Σε υψηλούς τόνους, όπως άλλωστε είχε προϊδεάσει τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντας λόγο για «συνέδριο – παρωδία», κινήθηκε ο Παύλος Γερουλάνος στο 11ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα, άφησε αιχμές ότι θα προχωρήσει σε δημιουργία δικής του κίνησης ενώ έκανε λόγο για τη μικρή συμμετοχή στο Συνέδριο και αναρωτήθηκε αν γίνεται έτσι να ληφθούν αποφάσεις.

«Όποιος κατάλαβε χθες κατάλαβε… Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ. Ό,τι θάψετε εδώ σήμερα, θα αναστηθεί στην κοινωνία αύριο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος ζητώντας να συμφωνηθεί η στρατηγική και χαρακτηρίζοντας ιδεολογικό αντίπαλο τη Νέα Δημοκρατία και πολιτικό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ κομματικής ηγεσίας και κοινωνίας και υποστηρίζοντας ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής μπαίνει με σιγουριά στις όχθες που χάραξε το Ποτάμι.

«Ό,τι έχει και δεν έχει μείνει στο ΠΑΣΟΚ το πάμε στο Κίνημα Αλλαγής. Τις τοπικές μας οργανώσεις, τα όργανα, τις επιτροπές, τους αξιωματούχους. Ακόμα και τα έπιπλα. Για να μην έχουμε λέει «δυισμό». Αλλά μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα», τόνισε ο κ. Γερουλάνος σημειώνοντας ότι ανεξαρτήτως των αποφάσεων «την επόμενη μέρα όλοι ΠΑΣΟΚ θα λέμε ότι είμαστε διότι, μόνο ΠΑΣΟΚ υπάρχει εκεί έξω».

«Άλλωστε ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο. Δεν ξέρω πώς θα λέγεται, δεν ξέρω πώς θα μοιάζει Ξέρω όμως ότι ΠΑΣΟΚ θα είναι. Και αυτό το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σε χιλιάδες», κατέληξε ο κ. Γερουλάνος προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα και καλώντας τους συνέδρους να αποφασίσουν αν θα είναι με αυτούς που θα αναστήσουν τον χώρο ή με αυτούς που θα τον θάψουν…

Τα σχόλια είναι κλειστά.