Ειδησεογραφικό site

Αλέξης Κούγιας: Μήνυση στον Ιβάν Σαββίδη και σε όλη τη διοίκηση του ΠΑΟΚ – «Αηδιαστικό και σκόπιμο»

234

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση, στο περιθώριο των απολογιών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ο ποινικολόγος έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και κατέθεσε αγωγή για αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ, από κάθε μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Αφορμή η ανακοίνωση του δικεφάλλου του Βορρά, που χαρακτηρίζεται αηδιαστική από το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Κούγια.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξης Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση. Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση.»

ΠΑΟΚ κατά Κούγια

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε ανεβάσει μήνυμα στα social media στο οποίο ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει τη νομική οδό για όσα έγραψε ο γνωστός ποινικολόγος. «Ο κ. Κούγιας είναι κατά δήλωσή του ένας κορυφαίος επιστήμονας. Παρότι οι δεκάδες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι πελάτες του μπορεί να διαφωνούν, δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ο κ. Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, πιθανόν γιατί στις δικαστικές αίθουσες δεν τη γλιτώνει λόγω ακαταλόγιστου», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Η αυτοπρότασή του να καταστεί συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη που ζει τραγικές στιγμές- αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία με τόση αγάπη -έχει έναν μοναδικό σκοπό:

Την εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ… Την συνέχεια την ξέρει και ο ίδιος. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το δικαστήριο μαζί μας. ΥΓ. Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στον κ. Κούγια, που λογικά θα αφηνιάσει. Ό,τι και να τον βάλουν να πει ή να γράψει, θα μας τα εξηγήσει στα δικαστήρια»

Τα σχόλια είναι κλειστά.