Ειδησεογραφικό site

«Αλαλούμ» με τις λίστες των αναπληρωτών καθηγητών από τεχνικό λάθος

147

Άναυδοι έμειναν οι αναπληρωτές καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης βλέποντας το όνομά τους στους πίνακες προσλήψεων που ανακοίνωσε το υπουργείο.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο οι πίνακες που δημοσιεύτηκαν το πρωί είναι λάθος, και οι καθηγητές θα πρέπει να περιμένουν τους νέους πίνακες που θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Το λάθος, που δείχνει τουλάχιστον προχειρότητα… είναι σύμφωνα με το υπουργείο τεχνικό.

Σύμφωνα με την πρωινή ανακοίνωση οι διαδικασίες αφορούσαν τις προσλήψεις της  Α’ φάσης των αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.  Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται σε 16.320, εκ των οποίων 12.392 στην Πρωτοβάθμια  και 3.928 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας έχει ως εξής:

«Λόγω ενός καθαρά τεχνικού προβλήματος, σε λίγες ώρες θα κοινοποιηθεί ο ορθός πίνακας πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Να σημειωθεί ότι οι αναπληρωτές καθηγητές, θα πρέπει ως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.