Ειδησεογραφικό site

Ακροδεξιά πολιτικός υπέρ των ιθαγενών για τον φόνο του ιεραπόστολου -«Δεν δέχονται μετανάστες»

2.991

Όπως φαίνεται, αν είχε αυτή τη δυνατότητα, η Πολίν Χάνσον θα ήταν η πρώτη που θα έπαιρνε το… τόξο για να εξοντώσει τους επίδοξους μετανάστες στη χώρα της

Μόνο ως τρολάρισμα θα μπορούσε να εκλάβει ένας φυσιολογικός άνθρωπος τη χθεσινή δήλωση της Πολίν Χάνσον, προέδρου ενός ακροδεξιού κόμματος στην Αυστραλία, με την οποία ουσιαστικά επαινούσε τα μέλη της άγριας φυλής που σκότωσαν τον Αμερικανό ιεραπόστολο στην Ινδία για… τη μεταναστευτική τους πολιτική.

Η ακραία πολιτικός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί για την προσωπική της ατζέντα τη δημοσιότητα που πήρε ο τραγικός θάνατος του νεαρού Τζον Άλέν Τσάου, που έπεσε νεκρός από τα βέλη των Σεντινελέζων, όταν προσπάθησε να προσεγγίσει το νησί τους στην Ινδία, ώστε να τους «μεταφέρει το μήνυμα του Ιησού».

Οι Σεντινελέζοι απλώς «προστάτευαν τον τρόπο ζωής τους μέσω της επιβολής μιας πολιτικής μηδενικής ανοχής για τη μετανάστευση» αναφέρει στη δήλωσή της η πολιτικός, η οποία έχει υποβάλλει αίτημα στην Γερουσία να υποστηρίξει εμπράκτως το δικαίωμα της άγριας φυλής στην απομόνωση.

Η ακροδεξιά Χάνσον ανέφερε στο αίτημά της: «Ακόμα και μικρά επίπεδα μετανάστευσης μπορούν να έχουν καταστροφικές και ανεπανόρθωτες συνέπειες σε έναν μοναδικό και όμορφο πολιτισμό και τρόπο ζωής».

Το υπονοούμενο είναι ξεκάθαρο και δεν αφήνει αμφιβολία ότι, αν είχε αυτή τη δυνατότητα, η Χάνσον θα ήταν η πρώτη που θα έπαιρνε το… τόξο για να εξοντώσει τους επίδοξους μετανάστες της Αυστραλίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.