Ειδησεογραφικό site

Ακριβοπούλου – Καψώχας: Κι εμείς στοχοποιoύμαστε καθημερινά από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ

144

«Αν εμένα μου σκίσουν τα λάστιχα στο αυτοκίνητο μου θα πως ότι το έκανε ο συντάκτης που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ;» διερώτηθηκε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ

θύματα στοχοποίησης από τον Άδωνι Γεωργιάδη δήλωσαν σήμερα οι παρουσιαστές της εκπομπής «Δευτερη Ματιά» στην ΕΡΤ Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρης Καψώχας.

Οι δύο δημοσιογράφοι επιχίρησαν να υποβαθμίσουν την σημασία των δηλώσεων Γεωργιάδη περί στοχοποίησης του από την κυβέρνηση και κινούμενοι στη… γραμμή Μαξίμου ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεπέρασε τα όρια, υποστήριξαν μάλιστα ότι και οι ίδιοι… στοχοποιούνται καθημερινά από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν δίνουν διάσταση στο θέμα!

«Ακουσα την συνέντευξη του στο Κόντρα και κατά τα 2/4 ο Άδωνις Γεωργιάδης με περιέλουζε. Περιφέρεται στα ραδιόφωνα και μου επιτίθεται. Αυτό είναι πολιτική αντιπαράθεση ή στοχοποίηση;» διερωτήθηκε ο Σωτήρης Καψώχας αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα και την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Κι εγώ και ο Σωτήρης και η ΕΡΤ γενικά» είμαστε στοποιημένοι υπερθεμάτισε η Κατερίνα Ακριβοπούλου και προκειμένου να ενισχύσει την επιχειρηματολογία της για τις δηλώσεις Γεωργιάδη πρόσθεσε: «Αν εμένα μου σκίσουν τα λάστιχα στο αυτοκίνητο μου θα πως ότι το έκανε ο συντάκτης που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΝΔ;»

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Τα σχόλια είναι κλειστά.