Ειδησεογραφικό site

Ακριβά γούστα από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ: Θέλει τρία κινητά τηλέφωνα αξίας 1.000 ευρώ το ένα!

84

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες αντιμετωπίζουν συνθήκες γαλέρας δουλεύοντας με μισθούς πείνας για να επιβιώσουν και στα νοσοκομεία επικρατούν τριτοκοσμικές καταστάσεις, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ απαιτεί να μιλάει σε υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο 1.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, με εισήγησή του ζητά την αγορά τριών τηλεφωνικών συσκευών καθώς όπως αναφέρει «οι ταχύτητες στις επικοινωνίες πλέον και οι ανάγκες για μεγάλους χώρους δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία αποτελούν αναγκαία βοηθήματα για την άσκηση διοίκησης, τόσο για την άμεση πληροφόρηση, όσο και απόκριση».

Μάλιστα, ο πρόεδρος στην εισήγησή του δεν διστάζει να αναφέρει με λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να έχουν οι τηλεφωνικές συσκευές ενώ ορίζει την τιμή στα 1.000 ευρώ ανά συσκευή. Όπως σημειώνει, «προτείνω την αγοράτριών τηλεφωνικών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητες διπλής κάρτας sim προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.000 ευρώ με ΦΠΑ ανά συσκευή για τις ανάγκες του προέδρου και των δύο αντιπροέδρων».
Το αίτημα του προέδρου δεν βρήκε ανταπόκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο και απορρίφθηκε από τη πλειοψηφία των μελών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.