Ειδησεογραφικό site

Άδωνις στο Twitter: Δείτε πώς είναι τα μεγάλα έθνη…

3.035

Ενώ περπατούσε την περασμένη Δευτέρα στην Times Square, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βρέθηκε μπροστά σε μια σκηνή που είναι χαρακτηριστική του πατριωτισμού των Αμερικανών

Ένα βίντεο που δείχνει, κατά την άποψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πώς πρέπει να είναι τα μεγάλα έθνη, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως περιγράφει στο ποστ του ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ περπατούσε την περασμένη Δευτέρα στην Times Square της Νέας Υόρκης βρέθηκε μπροστά σε μια σκηνή που είναι χαρακτηριστική του πατριωτισμού των Αμερικανών.

«Δείτε τώρα πώς είναι τα μεγάλα Έθνη. Χθες περπατούσα στην Times Square με χιλιάδες κόσμο ως συνήθως. Κίνηση χαμός. Σε μία από τις γιγαντοοθόνες έπαιζε την έναρξη της Metropolitan και ξεκινά ο Αμερικανικός Εθνικός Ύμνος. Στην στιγμή σταμάτησαν τα πάντα και προσοχή όλοι όρθιοι», αναφέρει η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Δείτε τώρα πώς είναι τα μεγάλα Έθνη. Χθες περπατούσα στην Times Square με χιλιάδες κόσμο ως συνήθως. Κίνηση χαμός. Σε μία από τις γιγαντοοθόνες έπαιζε την έναρξη της Metropolitan και ξεκινά ο Αμερικανικός Εθνικός Ύμνος. Στην στιγμή σταμάτησαν τα πάντα και προσοχή όλοι όρθιοι

Τα σχόλια είναι κλειστά.