Ειδησεογραφικό site

Άδωνις: Ο Καμμένος ζει το όνειρό του – Δεν θα άφηνε με τίποτα την καρέκλα

3.370

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει σήμερα στις 11 το πρωί, ο υπουργός Εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε σύγχυση για το περιεχόμενο της συνέντευξης, την ώρα που οι εξελίξεις στο Σκοπιανό είναι ραγδαίες. Έτσι, οι ΑΝΕΛ, με νέο ενημερωτικό σημείωμα, διευκρίνισαν πως η συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου θα αφορά ζητήματα του κόμματος.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης,  θέλησε να δώσει τη δική του εκτίμηση για τη στάση του κ. Καμμένου, με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως, «ο Καμμένος δεν μπορεί να αφήσει την καρέκλα του Υπουργού Αμύνης, ζει το όνειρο της ζωής του.

 

«Επειδή ακούω σχόλια στα πρωινά για την ΣΤ Καμμένου κλπ θέλω να σας πω την εκτίμησή μου. Ο Καμμένος δεν μπορεί να αφήσει την καρέκλα του Υπουργού Αμύνης, ζει το όνειρο της ζωής του. Ούτε η Μακεδονία ούτε τίποτε δεν θα τον οδηγούσε στο να ρίξει την Κυβέρνηση. Μην ασχολείστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.