Ειδησεογραφικό site

Άδωνης για Τσίπρα: Γελούσε μες στην καλή χαρά – Με ξεπερνάει αυτό

2.473

Τη στάση του πρωθυπουργού στις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τη συμφωνία για τα Σκόπια σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα στο Epsilon TV, χαρακτηρίζοντας την ασεβή προς στη χώρα και τις απόψεις της.

«Υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα δημοκρατίας. Είναι δυνατόν να είσαι Πρωθυπουργός και να μη σέβεσαι τις απόψεις της χώρας σου που είναι αντίθετες με την απόφασή σου; Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο μαζεμένος και να μη γελάει; Ήταν μέσα στην καλή χαρά, την ώρα που ο κόσμος διαδήλωνε και έπεφταν δακρυγόνα. Αυτό με ξεπερνά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολιάζοντας τη συμφωνία καθ’ αυτή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε: «Από τη στιγμή που τους είπαν Μακεδόνες, νομιμοποίησαν τον “μακεδονισμό” του Ίλιντεν, με την υπογραφή του Έλληνα πρωθυπουργού».

«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε στην εφημερίδα “Die Welt” για το δημοψήφισμα ότι αν ήξερε τι θα συνέβαινε, δεν θα το είχε κάνει. Η ικανότητα ενός πρωθυπουργού είναι να προβλέπει και όχι να καταλαβαίνει εκ των υστέρων ότι έκανε λάθος. Φαντάζεστε να πει σε έξι μήνες – αν οι Σκοπιανοί έχουν μπει στο ΝΑΤΟ και δεν τηρήσουν τη συμφωνία- ότι εάν το ήξερε δεν θα είχε υπογράψει;», συμπλήρωσε.

Τέλος, όσον αφορά στην υπογραφή του τέταρτου μνημονίου ο Αδ. Γεωργιάδης τόνισε: «Πριν από μία εβδομάδα, η εφημερίδα “Aυγή” έγραφε για το ΔΝΤ “στο καλό και να μας γράφει”. Εχθές, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στην εφημερίδα “Die Welt”, “μακάρι να μείνει το ΔΝΤ”. Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες είναι».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.