Ειδησεογραφικό site

Aποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη

55

Την αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες γνωστοποίησε η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, με επιστολή της προς τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Έλενα Κουντουρά, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου, αύριο Τετάρτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος για το θέμα, και αναμένονται οι τοποθετήσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.

Προ ημερών την ανεξαρτητοποίησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ είχε ανακοινώσει ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τι αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης

Προς:  Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας

Μίκα Ιατρίδη

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως  ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.