Μη χάσετε αυτό το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στο «Καρφί»
Η εφημερίδα εξασφάλισε μοναδικές προσφορές για τους αναγνώστες της στην έκδοση των 3 ευρώ
Βιβλίο: Μαρτύριο και θαύματα του Αγίου Δημητρίου
Έργα και ημέρες του Μεγαλομάρτυρα Δημητρίου του Μυροβλύτη και πολιούχου της Θεσσαλονίκης
Βιβλίο: Η κουζίνα της Θεσσαλονίκης
Mέρος Β’
Η κουζίνα της Θεσσαλονίκης, µιας πόλης που έγινε το σταυροδρόμι των πολιτισμών ανάµεσα σε Ανατολή και ∆ύση, αυτής που ονοµάστηκε «χύτρα» των Βαλκανίων, εκεί όπου ενώθηκαν λαοί, πολιτισμοί, ήθη και έθιµα για να δημιουργήσουν µια κουζίνα µμεγαλειώδη, αστική, στιβαρή, πικάντικη, κιµπάρικη.
Τα σχόλια είναι κλειστά.