Ειδησεογραφικό site

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πολάκη – Τσακαλώτου

81

Νέο επεισόδιο στη κόντρα Πολάκη – Τσακαλώτου προκάλεσε το άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών με το οποίος παίρνει αποστάσεις από τις αναφορές Τσίπρα περί πολιτικής απάτης της κυβέρνησης.

Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο παραθέτοντας, όπως λέει, τρανταχτά παραδείγματα απατεώνων και προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει αυτό να το «φωνάζει δυνατά και κατάμουτρα».

Η ανάρτηση Πολάκη

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε εκφράσει σε άρθρο του την αντίθεσή του με την πρακτική Τσίπρα να αποκαλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πολιτικός απατεώνας».

Το ιστορικό της σύγκρουσης
Σημειώνεται, ότι τον Αύγουστο είχε αναπτυχθεί μία σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με αφορμή συνέντευξη του δεύτερου στην εφημερίδα «Εποχή» αλλά και τις κατηγορίες του πρώτου αναφορικά με την επιλογή για δημιουργία «μαξιλαριού ασφαλείας» επί υπουργίας Τσακαλώτου.

Η σύγκρουση πήρε μορφή εσωκομματικού εμφυλίου με εκατέρωθεν άρθρα και αναρτήσεις και θεωρήθηκε ότι έληξε όταν ο Αλέξης Τσίπρας στήριξε δημοσίως την επιλογή για το μαξιλαράκι ασφαλείας και παράλληλα, «κόντυνε» τον Τσακαλώτο αφαιρώντας του το χαρτοφυλάκιο του τομεάρχη Οικονομικών

Τα σχόλια είναι κλειστά.