Ειδησεογραφικό site

Νέοι απίστευτοι διάλογοι από τα «Παραπολιτικά»

73

“ Όσα αποκαλύπτονται σήμερα από τα “Παραπολιτικά”, αποτελούν άλλη μια κραυγαλέα επιβεβαίωση της λειτουργίας του παρακράτους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δύο υπουργοί, συζητούν μπροστά στον Πρωθυπουργό να δοθούν εντολές σε δικαστικούς, τους οποίους αντιμετωπίζουν ως εκτελεστικά τους όργανα, προκειμένου να προβούν σε διώξεις κατά δημοσιογράφων. Στα σκοτεινά σχέδια εμπλέκουν και αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Το ύφος των συνομιλιών ακριβώς ίδιο με εκείνο του Ν. Παππά”.

“Ο τότε Πρωθυπουργός, φαίνεται να τα θεωρεί όλα αυτά απολύτως φυσιολογικά. Γι΄αυτό ακόμη και σήμερα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να καλύπτει όλα αυτά τα αδιανόητα για δημοκρατική χώρα. Οι “αρμοί της εξουσίας” στην υπηρεσία του παρακράτους. Τα όσα έρχονται στο φως, δείχνουν σε όλους το ύφος και το ήθος της εξουσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γι αυτό η αποκάλυψη του παρακράτους και η αποκατάσταση της θεσμικής λειτουργίας, δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι διάλογοι Καμμένου – Παπαγγελόπουλου
Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” στο σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει τους διαλόγους ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον Πανο Καμμένο, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και όπως υποστηρίζει, ο τότε υπουργός Άμυνας ζήτησε από τον κ. Παπαγγελόπουλο να παρέμβει στον προϊστάμενο της Εισαγγελέας Αθηνών, τον κ. Ζαγοραίο, για να «χτυπήσει» τον εκδότη της εφημερίδας, τον κ. Κουρτάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “στην κουβέντα που είχαν οι δυο υπουργοί κυριαρχούσε η επιθυμία του υπουργού Άμυνας να υπάρξει παρέμβαση Παπαγγελόπουλου προκειμένου να εξοντωθούν τα “Παραπολιτικά”. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο κ. Παπαγγελόπουλος στον κ. Τζένο, ο κ. Πάνος Καμμένος αφού τον κατηγόρησε ότι “καλύπτει τον Κουρτάκη”, φέρεται να ζήτησε – σύμφωνα με τα όσα διατείνεται ο ίδιος- να επικοινωνήσει με τον τότε προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Ηλ. Ζαγοραίο και να τους ζητήσει να μας γ…., για να του αποδείξει ότι όντως δεν λειτουργεί υπέρ υμών.

“Μου λέει “απόδειξέ το ότι μου λες αλήθεια, πάρε τώρα τον Ζαγοραίο μπροστά μου και δωσ’ του εντολή να τους γα..σει”, είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος μεταφέροντας την κουβέντα που είχε με τον Πάνο Καμμένο. Μάλιστα ο λόγος που ο τότε υπουργός Άμυνας ζητούσε από τον τότε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να επικοινωνήσει με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας είχε να κάνει με εκκρεμή υπόθεση που χειρίζόταν ο εισαγγελέας κ. Ανδρέου”, αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “Παραπολιτικά”

Τα σχόλια είναι κλειστά.