Ειδησεογραφικό site

Το Μεγάλο Φαγοπότι: Δείτε πως τα τρωκτικά του ΣΥΡΙΖΑ μάσησαν 120 εκατομμύρια ευρώ

348

Τα «άπλυτα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτονται δυο μήνες μετά τις εκλογές, προκαλώντας ανατριχίλα στην κοινή γνώμη, η οποία πληροφορήθηκε εμβρόντητη, ότι η Κουμουνδούρου είχε μετατραπεί σε «παράγκα» λαφυραγώγησης του Κράτους, μέσω διορισμών ημετέρων.
Μόνο οι «μετακλητοί» υπάλληλοι, δηλαδή οι σκληροπυρηνικοί» Συριζαίοι κόστισαν στο κράτος το ιλιγγιώδες ποσό των 120 εκατ. Ευρώ, χρήματα που πλήρωσαν οι Έλληνες πολίτες, η μεσαία τάξη, οι οικονομικά ασθενέστεροι, μέσω της άγριας και απάνθρωπης φορολογίας.
Τα επίσημα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή και αφορούν την περίοδο διακυβέρνησης Τσίπρα, 2015-2019, αποδεικνύουν περίτρανα και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν η χειρότερη και η πιο καταστροφική, που γνώρισε η χώρα, μετα τη μεταπολίτευση.
Μιλάμε για ένα ατέλειωτο πάρτι ρουσφετολογικών διορισμών, αποκλειστικά «ημετέρων», στον δημόσιο τομέα, πολλοί εκ των οποίων ήταν ημιμαθείς και αγράμματοι.
Ωστόσο όλος αυτός ο συρφετός είχε ένα και μοναδικό προσόν. Ήταν φίλοι του Πρωθυπουργικού γραφείου ήταν συγγενείς, γνωστοί ή προστατευόμενοι/νες υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών, ήταν γιοι και κόρες παλαιών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι μετα από εβδομήντα και ογδόντα χρόνια έπρεπε να …δικαιωθούν οι αγώνες των …παππούδων και των προπαππούδων τους. Όλοι τους είχαν τη σφραγίδα της κομματικής αριστεράς.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.