Ειδησεογραφικό site

Αλβέρτης για υποψηφιότητα με ΣΥΡΙΖΑ: Ηλιθιότητες!

3.048

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ηλιθιότητες» δήλωσε ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού σχετικά με τη φημολογία ότι θα είναι υποψηφιός για δήμαρχος Αθηναίων

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αθηναίων.

«Τι δουλειά έχω εγώ με αυτά; Τι δουλειά έχω εγώ με την πολιτική. Τι δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Δεν υπήρχε ούτε προσέγγιση από κανέναν ούτε τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει», τόνισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στην Αθήνα:«Δεν πρέπει να σταματήσει αυτή η πλάκα; Μας πήραν κάποια τηλέφωνα στο χαβαλέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ηλιθιότητες. Πώς γράφεται ερήμην μου κάτι τέτοιο; Είμαστε σοβαροί; Επειδή δεν έχω social media σημαίνει δεν μπορώ να απαντήσω; Ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία μου και παρουσιάζομαι ως δήμαρχος. Εγώ πώς να το απαντήσω. Δεν έχω ασχοληθεί, δεν ασχολήθηκα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Πέρσι ήταν ο Διαμαντίδης, φέτος είμαι εγώ. Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική; Φανταστείτε πόσα πράγματα διαβάζουμε και μερικοί άνθρωποι τα πιστεύουν. Ξαφνικά από το πουθενά παρουσιάζομαι ως υποψήφιος δήμαρχος. Είμαι στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με τη δουλειά που κάνουμε εκεί. Τι άκρη μπορείς να βρεις και να ψάξεις. Μόλις βγήκε το έμαθα. Από κάπου βγήκε; Από πού να ξέρω; Γράφτηκε, το αναπαρήγαγαν και έγινε της… Πόπης. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω από πού βγήκε. Τι δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κανένα άλλο κόμμα. Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα και δεν έχω ενασχόληση με τα άλλα μέσα ενημέρωσης. Το μόνο που με απασχολεί είναι η Ακαδημία του Παναθηναϊκού και τα παιδιά που έχουμε και ασχολούμαστε καθημερινά».

Πηγή: sport-fm.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.