Ειδησεογραφικό site

Ψυχάρης: Μη κατανοητή η κίνηση για ψήφο εμπιστοσύνης-Δεν είχαμε πρόβλημα

34

“Χάσιμο χρόνου” χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega στοχοποιώντας την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

“Ποτέ δεν ετέθη θέμα να ρίξουμε την κυβέρνηση. Εμείς εδώ και δυο χρόνια ψηφίζουμε δυσάρεστα μέτρα, ψηφίζουμε δυσάρεστους νόμους και η στήριξή μας στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική και φανερή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μου είναι ακατανόητο το αίτημα της ψήφου εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση γιατί έτσι και αλλιώς ο προϋπολογισμός έρχεται. Ο προϋπολογισμός πάντα αποτελεί μια άτυπη ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης. Θα το ψηφίσουμε φυσικά αλλά και πάλι όμως, ουδείς, και επειδή εγώ πηγαίνω πολύ συχνά στη Βουλή, από την ΚΟ της ΝΔ έχει θέσει ένα τέτοιο θέμα. Ίσως ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γνωρίζουν κάτι περισσότερο από εμάς για να το θελήσουν».

Και πρόσθεσε: «Αν έρθει ένα μέτρο για παράδειγμα για κόψιμο μισθών ή συντάξεων, νομίζετε ότι θα το ψηφίσουμε; Δεν σημαίνει ότι παίρνει λευκή επιταγή η κυβέρνηση. Έχουν τελειώσει οι βουλευτές μαριονέτες», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.