Ειδησεογραφικό site

Σε ντουλάπα συνελήφθη ο ένας από τους δραπέτες της Αργυρούπολης

256

Στη σύλληψη του ενός εκ των τριών επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών που απέδρασαν από το ΑΤ Αργυρούπολης το πρωί της περασμένης Τρίτης προχώρησε το Σάββατο η ΕΛΑΣ.

Η σύλληψη έγινε στις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, των αστυνομικών, δηλαδή, που εξ αρχής είχαν βάλει στο χέρι τους πέντε Αλβανούς που είχαν ρημάξει βόρεια και νότια προάστια.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της ΟΠΚΕ.

Αξιωματικοί έκαναν έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου και έπιασαν τον 24χρονο Γκερτιάν Βρουσάι κρυμμένο στη ντουλάπα και του πέρασαν χειροπέδες χωρίς αυτός να προλάβει να αντιδράσει.
ον ξετρύπωσαν

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι ο 24χρονος κρυβόταν σε σπίτια συγγενικών του προσώπων στην περιοχή και όταν ήταν σίγουροι ότι ήταν εκεί, αποφάσισαν να κάνουν την αιφνιδιαστική έφοδο.

Μάλιστα ήταν το έμπειρο μάτι αξιωματικού της υποδιεύθυνσης ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής που τον ανακάλυψε καθώς άνοιξε τη ντουλάπα και κυριολεκτικά τον «ξετρύπωσε» αφού ο Αλβανός κρυβόταν ανάμεσα σε ρούχα, χαλιά και στρώματα.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Κορωπί και Λούτσα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο Αλβανών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.