Ειδησεογραφικό site

Παραδόθηκε ο καταζητούμενος για τον βαρύ τραυματισμό οπαδού του Εθνικού – Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις

63

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου παραδόθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί, ο 32χρονος καταζητούμενος για τον βαρύτατο τραυματισμό οπαδού του Εθνικού σε ματς με τον Ηρόδοτο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο 32χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ο ένας από τους δύο που χτύπησε τον 46χρονο οπαδό της ομάδας του Πειραιά, έφτασε έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή στη 1 μετά το μεσημέρι προικειμένου να απολογηθεί.

Δεδομένου, ωστόσο, ότι σε βάρος του δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ο 32χρονος θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Εν τω μεταξύ, προφυλακίστηκαν οι 2 από τους 3 άνδρες που συμμετείχαν στα επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό.
Ο ένας (24 ετών) εκ των δύο προφυλακισμένων, φέρεται ότι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο έτερος (27 ετών) φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος, αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Στις απολογίες τους αρνήθηκαν όλοι τις σε βάρος τους κατηγορίες.

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ με δεδομένο ότι δεν έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, είναι ελεύθερος έως την απολογία του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.