Ειδησεογραφικό site

7 ελληνικά νησιά στα 10 καλύτερα της Μεσογείου

25

Ο καιρός ζέστανε αρκετά ώστε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε νησιά και παραλίες και να συζητάμε ήδη για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ποιος θα είναι ο φετινός καλοκαιρινός σας προορισμός; Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τα 30 δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου, όπως αναδείχθηκαν από τις κριτικές των ταξιδιωτών στις 51 πλατφόρμες της trivago.

Για ακόμα μια φορά τα ελληνικά νησιά κλέβουν τις εντυπώσεις και καταλαμβάνουν τόσο τις πρώτες, όσο και τις περισσότερες από τις συνολικές θέσεις στην κατάταξη των δημοφιλέστερων νησιών της Μεσογείου για το 2015. Συνολικά, 13 ελληνικοί προορισμοί κάνουν την εμφάνισή τους στη λίστα με τα 30 κορυφαία νησιά της Μεσογείου, δίνοντας ξεκάθαρα ελληνικό χαρακτήρα στους προορισμούς που θα επισκεφθούν όσοι ταξιδέψουν το καλοκαίρι που πλησιάζει. Έτσι, στις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης, πέρα από τις δέκα πρώτες, οι γραφικές Σπέτσες κάνουν την εμφάνισή τους στη 14η θέση, η Κρήτη στη 16η, η Ζάκυνθος στην 20η, η Κως στην 23η, η Ρόδος στην 27η και την Κέρκυρα στην 29η θέση.

1. Ίος (κεντρική φωτό)

2. Ύδρα 

image

3. Φολέγανδρος

image

4. Κάπρι

image

5. Σαντορίνη

image

6. Μύκονος

image

7. Νάξος

image

8. Πάρος 

image

9. Λίπαρι

image

10. Μαδέιρα

image

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται τα 30 δημοφιλέστερα νησιά της Μεσογείου:

image

Σχετικά με αυτή την έρευνα: Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 01.04.2014 και 30.09.2014, για ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν κατά την ίδια περίοδο. Στα αποτελέσματα συμπεριλήφθηκαν τα νησιά που: Έχουν τουλάχιστον 50 ξενοδοχεία, έχουν τουλάχιστον 50 κριτικές ανά ξενοδοχείο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.