Ειδησεογραφικό site

Ο Γιώργης Ξυλούρης Καντρής μάγεψε τα Τρίκαλα (video)

184

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης Γιώργης Ξυλούρης Καντρής στα Τρίκαλα..!! Ήταν μία μαγευτική μουσική βραδιά με τα γνήσια ακούσματα της κρητικής παράδοσης και των καινούριων τραγουδιών του Γιώργη Ξυλούρη Καντρή. Το παρών έδωσαν εκτός από το λαογραφικό σύλλογο Τρικάλων και όλοι οι σύλλογοι Κρητών της Θεσσαλίας, οι οποίοι τίμησαν τη βραδιά.


Ο παραδοσιακός σύλλογος Κρητών Λάρισας συμμετείχε με το χορευτικό του συγκρότημα. Μαλιστα ανανέωσαν το ραντεβού τους μαζί με το σύλλογο Καρδίτσας για μελλοντική συνεργασία με τον καλλιτέχνη. Ακόμα παρευρέθηκαν αρκετοί φορείς των Τρικάλων καθώς επίσης και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριος Σκρέκας, ο οποίος έμεινε έκπληκτος από την οργάνωση και τον καλλιτέχνη.
Την επομένη της εκδήλωσης παρετέθη δείπνο στο γνωστό καλλιτέχνη από όλους τους φορείς στα Μετέωρα. Στυλοβάτες για να δημιουργηθεί αυτή η εκπληκτική εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου Απόλλων Τρικάλων κ. Θανάσης Παπαγεωργίου,καθώς και οι εμπνευστές κ. Θοδωρής Τριανταφύλλου και κ. Γιώργος Ελευθερίου. Ένα είναι σίγουρο… Ο Γιώργης Ξυλούρης γνωστός στο ευρύ κοινό ως ΚΑΝΤΡΗΣ άφησε το μουσικό και όχι μόνο αποτύπωμά του σε ολόκληρη τη Θεσσαλία…

Τα σχόλια είναι κλειστά.