Ειδησεογραφικό site

Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Αξαρλής  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

163

Έφυγε από την ζωή για το μεγάλο του  ταξίδι  ο Γιώργος Αξαρλής  ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ( Κίνημα αλλαγής) στον Πειραιά.

Χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο προ μηνός   και ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πόλης μας μαχόμενος ,  προσβλήθηκε από τον κορωνοΐό, τον  πάλεψε αλλά δεν κατάφερε   να νικήσει τον ύπουλο ιό.

Αποτίουμε φόρο τιμής   στη μνήμη ενός σεμνού αγωνιστή  που με την δράση και παρουσία του  κόσμησε το Κίνημα και τον Δήμο Πειραιά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος  με την Δημοτική Αρχή του Παναγιώτη Φασούλα. Ο Γιώργος ήταν ένας ακέραιος και ξεχωριστός άνθρωπος, διαχρονικά παρών στους αγώνες για δημοκρατία και κοινωνική ευημερία, αγωνιστής με αξίες και μεγάλες ευαισθησίες. Πολύ αγαπητός στην πειραϊκή κοινωνία, με αστείρευτο και πηγαίο χιούμορ,  ωραίος ως Πειραιώτης ,  ο Καπετάνιος με τα τόσα μπάρκα, «μπαρκάρισε» για το τελευταίο του ταξίδι σκορπώντας σε όλους όσους τον γνωρίσαμε θλίψη και οδύνη για τον πρόωρο χαμό του.

Γιώργο θα μας λείψεις. Θα σε θυμόμαστε  πάντα με σεβασμό και αγάπη.

Εκ μέρους όλων των μελών του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ εκφράζουμε  τα θερμά και  ειλικρινή συλλυπητήρια μας  στην Οικογένεια του, που τόσο αγαπούσε .

«Καπετάνιο», καλά ταξίδια!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.