Ειδησεογραφικό site

Πασαρέλα… η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

325

Με ιδιαίτερες παρουσίες πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου.


Σε αυτήν συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια της πόλης ενώ χειροκροτήθηκαν από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο κέντρο της πόλης.

Η παρέλαση ξεκίνησε από τη Διαγώνιο και ολοκληρώθηκε στην οδό Ίωνος Δραγούμη

Παρόντες, στην εξέδρα των επισήμων ήταν, μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Σαρίδης και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Τον Δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης

Σε δηλώσεις της αμέσως μετά η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου τόνισε: «Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν, έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την πατρίδα ενάντια στον κατακτητή, ενάντια στον φασισμό. Σήμερα, με το ίδιο σθένος, με τόλμη, παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο, για κοινωνική δικαιοσύνη». Η κ. Νοτοπούλου συνεχάρη τις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετείχαν στην παρέλαση και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες και όλους

Τα σχόλια είναι κλειστά.