Ειδησεογραφικό site

Προβλήματα σε Λαμία, Πάτρα και Τρίκαλα από την κακοκαιρία

256

Δεκάδες προβλήματα ανα την Ελλάδα προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα σήμερα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Πάτρας. Σύμφωνα με το tempo24 προβλήματα με συνεχείς διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.  Επίσης, ΙΧ αυτοκίνητο «¨κόλλησε» στα νερά στην Ακτή Δυμαίων και Ανθείας ενώ σε… λίμνη μετατράπηκε το οδόστρωμα και στη συμβολή των οδών Γούναρη και Όθωνος – Αμαλίας

Καραμπόλα με έξι οχήματα λόγω κακοκαιρίας

Την ίδια ώρα. δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το απόγευμα στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, στο ύψος του My Market. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εμπλακεί τουλάχιστον έξι οχήματα, ενώ τραυματίστηκε μία γυναίκα την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο.

Στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

«Πνίγηκε» από τη νεροποντή η Λαμία

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Λαμία  από τον απίστευτο όγκο βροχής που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής κατακλίστηκε από τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων. Tα φρεάτια αδυνατούσαν να απορροφήσουν το σύνολο του νερού, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η ορμή των ομβρίων τίναξε τα καπάκια.

Πάντως τα περισσότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στα έργα που γίνονται στην ανατολική είσοδο της πόλης. Στη Ροδίτσα σημειώθηκε μάλιστα και χαλαζόπτωση.

Η Πυροσβεστική επενέβη επίσης και σε δέντρο που έπεσε στην οδό Ταϋγέτου κοντά στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, ενώ κλαριά από δέντρα έσπασαν ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος σε Νάουσα – Πέλλα

Προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία σημειώνονται στη Νάουσα καθώς εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια, ακόμα και καταστήματα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταφορά δύο ατόμων από όχημα σε ασφαλές σημείο.

«Πνίγηκαν» και τα Τρικαλα

Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν από το μεσημέρι τα Τρίκαλα.

Νωρίτερα εκδηλώθηκε ακόμα ένα ακραίο φαινόμενο, από τα πολλά του φετινού καλοκαιριού, με ισχυρή βροχόπτωση, αλλά και χαλάζι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.