Ειδησεογραφικό site

25η Ιουνίου ραντεβού με την Ιστορία, το ΠΑΣΟΚ ξαναγεννιέται!

58

Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να προκάμουμε γιατί η ΝΔ έχει οργανώσει μια μαύρη ενορχηστρωμένη προπαγάνδα με fake news και ύπουλα τερτίπια, με αποτέλεσμα να παραπλανεί και να δημιουργεί απόλυτη σύγχυση .

του Κώστα Ξυλούρη

Είναι πασιφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μελετήσει το σχέδιο του εξαγοράζοντας με έναν διχαστικό και παλαιοκομματικό τρόπο την ψήφο του εξαθλιωμένου ελληνικού λαού. Τα φιλοδωρήματα και τα ψίχουλα που μοιράζει στον βασανισμένο και αδύναμο πολίτη από τα συσσωρευμένα προβλήματα που του έχει φορτώσει τα εξαργυρώνει με τον σταυρό προτίμησης . Το ΠΑΣΟΚ όμως έχει μια στάση απέναντι στον ελληνικό λαό που μιλάει την γλώσσα του, με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και συνέπεια.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν διεκδικεί να είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης αλλά έχει μπει στην ευθεία για να κυβερνήσει τη χώρα. Θα μπορούσε με μεγάλη ευχέρεια να δίνει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αλλά δεν το κάνει γιατί στηρίζεται σε έναν λαό που θέλει καθαρές κουβέντες και όχι ψεύτικες υποσχέσεις. Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε είμαι μία παράταξη με ιστορία που έχει δώσει δείγματα γραφής τα χρόνια που κυβέρνησε τον τόπο ως μία δύναμη ισχύος υπηρετώντας πάντα τα συμφέροντα των μη προνομιούχων χτίζοντας το κοινωνικό κράτος που ήταν και το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επ´ αφορμής να σημειώσουμε ότι μέσα σε αυτές τις προεκλογικές ημέρες συμπίπτει και η 27η επέτειο από την απώλεια του μεγάλου λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου που για εμάς δεν έφυγε και ΔΕΝ θα φύγει ποτέ από τη συνείδηση μας και η μνήμη του θα μας εμπνέει πάντα.

Αυτή η επέτειος θα είναι ιστορική και σηματοδοτεί το κάλεσμα επιστροφής στο πατρικό μας σπίτι, γιατί φαίνεται στον ορίζοντα να φυσάει ένας νέος άνεμος και να γίνεται η ΑΡΧΗ που το ΠΑΣΟΚ ξαναγεννιέται ! Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βαδίζει με γνώμονα τις Αρχές και τις αξίες αλλά και τον σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Εμείς είμαστε οι εκφραστές των προοδευτικών δυνάμεων και Οχι με ψευδεπίγραφα συνθήματα του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλουν να διεισδύσουν στην κεντροαριστερά που είναι η ραχοκοκαλιά των λαϊκών στρωμάτων.

Ο χώρος του Kέντρου που επιδιώκουν να λεηλατήσουν με συντηρητικές πρακτικές ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ δεν τους ταιριάζει γιατί ποτέ δεν τον πίστεψαν ! Καθώς η κεντροαριστερά, ιστορικά και ιδεολογικά, έχει κατοχυρωθεί στα λαϊκά κοινωνικά στρώματα και έχει περάσει στη συνείδηση του λαού η αυθεντικότητα της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που αναδείχθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου και συνεχίζει να υπηρετείται από τον νέο πρόεδρο,Νίκο Ανδρουλάκη!

Ο κ. Μητσοτάκης εάν θέλει συνεργασίες και διεύρυνση του … φυσικού χώρου του πρέπει να επικεντρωθεί στα δεξιά και συντηρητικά κόμματα που συγγενεύουν πολιτικά και να αφήσει την κεντροαριστερά που δεν εκφράζεται από συγκυριακούς νοσταλγούς της συντηρητικής παράταξης . Για αυτό θα πρέπει στην εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιουνίου οι πολίτες να προβληματιστούν έντονα και να μην εγκλωβιστούν στους εκβιασμούς του κ. Μητσοτάκη γιατί θα είναι οδυνηρή εξέλιξη από έναν παντοδύναμο αυταρχικό κυβερνήτη να αποφασίζει χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει αντιπολίτευση που να ελέγχει το κυβερνητικό έργο.

Ο λαός πρέπει να μη δώσει παντοδυναμία στον Μητσοτάκη και να αναλογιστεί πως μπορεί να προστατεύσει και να περιφρουρήσει τα κεκτημένα δικαιώματα που έχει αποκτήσει με αγώνες και θυσίες . Για αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία πρόθεση να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ καθώς δεν υπάρχουν σημεία σύγκλισης διότι μας χωρίζει … μια άβυσσος!

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα των μεγάλων αλλαγών αφού η φιλοξενία είχε ημερομηνία λήξεως και ΤΩΡΑ άρχισε η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του λαού στο ΠΑΣΟΚ που θα ξαναγίνει πάλι η Μεγάλη Δημοκρατική παράταξη που θα κυβέρνηση τον τόπο. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται απο μακριά και πάει πολύ μακριά…με ορίζοντα τον άνθρωπο !

Τα σχόλια είναι κλειστά.