Ειδησεογραφικό site

23 χειρουργεία για τον ήρωα που αγάπησε

20

Αυτός είναι ο Χέρμπερτ Τσάβες, από την πόλη Καλάμπα, των Φιλιππίνων και έχει υποβληθεί σε χειρουργεία στη μύτη, λεύκανση δέρματος, λιποαναρόφηση, μετατόπιση σαγονιού και αρκετά άλλα. Πέρασε 18 χρόνια, κάνοντας αυτή την κουραστική προσπάθεια και ο λόγος ήταν ένας. Ήθελε να μοιάσει στον Κλαρκ Κεντ!

Ο 37χρονος, φοράει ακόμα και γαλάζιους φακούς επαφής για να μοιάζουν τα μάτια του με αυτά του αγαπημένου του ήρωα, τον οποίο αγάπησε από την ηλικία των 5 ετών, όταν και τον είδε στην τηλεόραση.

Έχει ξοδέψει περισσότερα από 5.000 ευρώ σε αυτό του το κόλλημα, ποσό που εκτοξεύεται, αν αναλογιστεί κανείς, πως ο μέσος μισθός στις Φιλιππίνες είναι σχεδόν 1 ευρώ την ώρα!

Η νέα του απόπειρα περιλαμβάνει τους σιδερένιους κοιλιακούς του εξωγήινου υπερήρωα. Οι γιατροί όμως αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε αυτό το χειρουργείο, καθώς ανακάλυψαν πως ο Τσάβες, έχει κάνει παράνομα και, φυσικά, επικίνδυνα τεχνητά γεμίσματα, σε διάφορα σημεία.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί ανακάλυψαν πως έχει χρησιμοποιήσει το MesoLipo ένα προϊόν παράνομο στις ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται να φουσκώνουν οι μύες σε διάφορα σημεία, όπως οι κοιλιακοί και το στήθος, κάτι που έχει κάνει και ο ίδιος και του έχει προκαλέσει εξογκώματα και μελανιές.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα» δηλώνει ο Τσάβες και συνεχίζει: «Οτιδήποτε μου συνέβη στη ζωή μου είναι θετικό εξαιτίας του Σούπερμαν».

Πέραν των χειρουργείων, ο Τσάβες είναι ήδη στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή αντικειμένων του αγαπημένου του ήρωα, που αποτελείται από περισσότερα από 5.000 κομμάτια!

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.