Ειδησεογραφικό site

18χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο από κατάχρηση αλκοόλ στα Χανιά!

28

Σε άθλια κατάσταση μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων μια 18χρονη κοπέλα, που είχε πέσει σε κώμα και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αμφίβολης ποιότητας αλκοόλ, το οποίο είχε καταναλώσει σε μπαρ στο Ενετικό λιμάνι της πόλης όπου διασκέδαζε μαζί με φίλους της!

Η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα κρίσιμη και η ζωή της διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο. Έτσι, από το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Χάρη στις προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, η 18χρονη ξεπέρασε τον κίνδυνο και ήδη η κατάσταση της είναι πολύ καλύτερη, ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η παρ’ ολίγον τραγωδία συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτη μετά από τη διασκέδαση στο μπαρ, το οποίο υπέδειξαν στην Ασφάλεια Χανίων οι φίλοι της νεαρής γυναίκας και ξεκίνησε έλεγχος για να διαπιστωθεί αν διέθετε προς πώληση ποτά «μπόμπες», ή αν για την κατάσταση της 18χρονης έφταιγε απλώς η υπερβολική κατανάλωση που της προκάλεσε συμπτώματα οξείας μέθης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.