Ειδησεογραφικό site

Γιούνκερ: Θα δείτε πράγματα που δεν είχατε φανταστεί – Σουλτς: Ελπίζω σε λύση απόψε

27

Δυσπιστία υπάρχει στις Βρυξέλλες καθώς δεν διαφαίνεται να συγκλίνουν οι απόψεις και να βρίσκεται λύση σήμερα στο έκτακτο Eurogroup που συγκαλείται με αφορμή τη λήξη του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.

«Ελπίζουμε σε μία θετική έκπληξη απόψε στο Eurogroup» δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

«Τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αθήνα είναι πιθανό να καταλήξουν σε αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν με την ιστορία που έχει γραφτεί μέχρι σήμερα» είπε με μυστηριώδες ύφος και σχεδόν απόκοσμος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενώ για μία ακόμη μέρα εκτυλίσσονται περίπλοκες διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα.

Λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας της πληρωμής της δόσης στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι συζητήσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ η ελπίδα για μια συμφωνία έχει φτάσει στο έσχατο σημείο. «Σημαντικά γεγονότα, για τα οποία δεν είστε προετοιμασμένοι, πρόκειται να συμβούν για την Αθήνα» σημείωσε με αινιγματικό ύφος ο κ. Γιούνκερ.

Επιπλέον σημείωσε πως είναι εξαιρετικά σημαντικές οι διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

O πρόεδρος της Κομισιόν εξαπέλυσε κριτική στους δημοσιογράφους που θέλησαν να παραφράσουν όσα δήλωσε χθες, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την Ελλάδα.

 


Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μάρτιν Σουλτς στο περιθώριο των συζητήσεων αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες (Φωτό: Twitter)

Τα σχόλια είναι κλειστά.