Ειδησεογραφικό site

«Όλοι όρθιοι» για την Φώφη Γεννηματά (Βίντεο)

38

Εντύπωση και ουκ ολίγα σχόλια έχει προκαλέσει το παράγγελμα «όλοι όρθιοι» που ακούστηκε την ώρα που η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά εισήλθε στην αίθουσα της Βουλής για να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Και βέβαια όλοι έσπευσαν να υπακούσουν και να σηκωθούν όρθιοι στη θέα της νέας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όμως ακόμη παραμένουν τα ερωτηματικά αν το παράγγελμα ήταν… στρατιωτικού τύπου, ή απλώς δείγμα ευγένειας που επιβάλει οι άνδρες να σηκώνονται όρθιοι όταν στο χώρο εισέρχεται μια κυρία.

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά υπό την κ. Γεννηματά και ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ένα πολύ καλό κλίμα η φράση…. που «πιάνουν» οι κάμερες προκαλεί ερωτηματικά για το πόσο τελικά ισχύει αυτό, ενώ κάποιοι κάνουν και για τάσεις ειρωνείας εντός της Ομάδας.

Την ώρα, λοιπόν, που μπαίνει η νέα πρόεδρος ακούστηκε μέσα από την αίθουσα η φράση «σηκωθείτε όλοι όρθιοι», χωρίς να υπάρχει εικόνα από που προήλθε αυτή η εντολή, ούτε αν είναι από κάποιο βουλευτή ή συνεργάτη της κ. Γεννηματά. Μιλώντας με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και με όσους ήταν παρόντες κανείς δεν άκουσε τίποτα, ενώ κάποιοι υποθέτουν ότι ίσως είναι για πλάκα από κάποιον πίσω από τις κάμερες.

Μυστήριο…

Τα σχόλια είναι κλειστά.